Efter 3 forrygende spændende og lærerige år som kommunikationschef har investeringsselskabet Crescendo nu valgt at outsource marketingfunktionen. Jeg har været ualmindelig glad for mit arbejde og har indtryk af, at det er gensidigt. Vi skilles således i bedste fordragelighed og har aftalt, at jeg fortsætter som ekstern marketingchef for Crescendo.

Jeg er åben for alle muligheder indenfor kommunikation, markedsføring, web og alt hvad der ligner. Overrask mig gerne! Jeg er uddannet økonom og har kompetencer og erfaring inden for økonomi, finans, ejendomme, kommunikation, markedsføring, journalistik, IR, PR, webudvikling, søgemaskineoptimering osv.

Hyr mig som lønmodtager eller som selvstændig, på heltid eller deltid, til projekter og som freelance konsulent.

Kristian R. Hansen

Telefon: 30 35 91 51
Email: post@kristianhansen.dk