Huuuun går rundt med numsen bar. Hurra!

DR slører i TV-serien KLÆDT AF pertentligt de nøgne damer og mænds kønsdele  – samt damernes bare bryster. Men de bare numser går fri af censuren. Hurra for det!

OG SÅ ER DET JEG TÆNKER: Hvem er det lige, der censurerer bare bryster, men tillader bare numser? Skulle levende billeder af bare numser måske være mindre frække, mindre seksuelt ophidsende (og dermed mindre forbudte) end bare bryster?!

Ja, jeg spørger bare.

Adfærdsforskeren Desmond Morris har forlængst i sin ganske vist omdiskuterede bog “The Naked Ape” fra 1967 udlagt en teori om hvorfor kvinders bryster har udviklet sig som de har:

Kort fortalt og citeret efter hukommelsen, så har vi mennesker udviklet os siden abe-stadiet fra at gå på alle fire til at gå oprejste og således også fra at parre os bagfra til at parre os forfra. Og derfor har kvindens bryster udviklet sig fra primært at være et mejeri til at være et sexsymbol, der skal tiltrække manden. Brysterne mimer røven, som der står i Brøndums Encyklopædi. Og læberne mimer kønslæberne. Altsammen ifølge Morris.

Da vi mænd ikke alle er lige udviklede, er der således to slags mænd  – igen ifølge Morris – dem, der foretrækker at parre sig bagfra og dem, der foretrækker at parre sig forfra. Og altså mænd, der foretrækker bryster, og mænd der foretrækker numser. Brystmænd og numsemænd.

For numsemænd kan en bar numse således være mindst lige så seksuelt ophidsende som et par bare bryster – er min påstand. Så i ligestillingen hellige navn, bør også numserne maskes.

Måske er det fordi begge køn har een, at det er knapt så frækt i censorernes øjne?

DR3’s såkaldte TV-eksperiment Klædt af kommer i forlængelse af trenden med “nøgendating-programmer” med fokus på den frække, frække nøgenhed. Tag bare det amerikanske Dating Naked, eller TV3’s danske udgave i Adam og Eva (TV3 har dog valgt ikke at sløre billederne). Programmer, der følger op på succeser som Big Brother og Paradise Hotel. TV3 har haft stor succes med at vise lagengymnastik under lagnerne på TV, og på forunderlig vis bliver hardcore scenerne så senere lækket til formiddagsaviserne, ugebladene og nettet.

TV2 har også pirret nysgerrigheden og forarget bornertheden med Verden ifølge Bubber, der gennem 76 programmer har beskæftiget sig med emner som kvindelige body buildere, Thylejren (der er jo chance for at at se lidt hud, ikke?), Swingerklubber, koner til salg, ekstreme kropsudsmykninger, plastikkirurgi, Bubber som pornoinstruktør, Bubber på job som mandestripper, fettisch-fester, handicappede og sex, paparazzi, “få nosserne tilbage”, sæddonorer, piger med penis, dyresex, købesex, hardcore SM, sexturisme, yoga, tantra, sex-kulte, burlesque, kinky kabaret, utroskab, den perfekte krop, syg med sex og endelig en gigolo. Og så fik jeg vist også tilfredsstillet min trang til at opremse frække ord.

I vinterbadeklubben Jomsborg er vi bare tekstilfri, det er helt naturligt.

Nå, jeg hopper i havet …

Efterskrift

Hvis du har læst med helt hertil, fortjener du næsten en lille præmie: Her er et citat fra Brøndums Encyklopædi:

Kvinderøven er særdeles vigtig for mange mænds valg af seksuel partner. Selv om det er vanskeligt at skille tingene – og kvinderne – ad (eftersom de hænger sammen), er der sandsynligvis to slags mænd. Dem der især sætter pris på bryster (og mave), og dem der navnlig holder af røv (og ben). De mænd, der først og fremmest er optaget af røven kan kaldes mere naturlige eller mere dyriske end de andre, der omvendt kan betegnes som mere perverse eller mere menneskelige, alt efter hvordan man vælger at betragte det. Dennne påstand bygger på følgende: Kvindebryster er langt mere runde og fyldige end andre pattedyrs patter, de er faktisk – for en rent funktionel betragtning – ret uhensigtsmæsige, især i forbindelse med amning, hvor spædbarnets næse mases ind i den massive barm, således at vejrtrækningen vanskeliggøres. Zoologen Desmond Morris har udkastet den tese, at brysternes form og volumen skyldes det faktum, at barmen mimer røven; brysterne forsøger at ligne baller, på samme måde som ansigtets læber (der også er fyldigere og tillige mere blodfyldte end andre pattedyrs) efterligner skamlæberne. Grunden til, at munden forklæder sig som kusse og barmen som røv er – ifølge Morris – ganske enkel: Da mennesket blev menneske (homo erectus) ved at rejse sig og ikke længere bevæge sig på fire, men nu kun på to ben, blev face-to-face møder – inklusive de seksuelle – mere almindelige. Førhen da mennesket var dyr, foregik samlejet altid bagfra, og da var det røven og skamlæberne (set bagfra mellem benene) der tiltrak og opgejlede hannen; nu da det frontale samleje blev mere almindeligt, måtte kvinden flytte sine attributter om på forsiden af kroppen, og udviklede derfor større bryster.

Dette er efterhånden en gave, der bliver ved med at give. Her er en lille introduktion til Vikingeklubben Jomsborg. Den ucensurerede version (hvor jeg har en meget lille statistrolle) ligger på YouTube og kan ikke indlejres. Se hele filmen