Kender du Tinder – hvis ikke, så læs nedenstående morsomme artikel fra Politiken.

Tinder er en dating-app, som tager udgangspunkt i 6 tilfældige billeder fra din Facebook-profil, og du kan således gratis og på rekordtid lave en ‘light’ dating-profil. En ven spurgte om jeg ville hjælpe med at optimere sådan een for ham. Det skal lige siges at jeg hverken før eller siden har prøvet at bruge app’en. Vi blev ret hurtigt enige om, at det var vigtigt med det helt rigtige billede og en iøjnefaldende tekst. Når han selv browsede profiler, kunne jeg iagttage, at han brugte under eet sekund på hver. Utroligt, at hjernen kan bearbejde information så hurtigt.

Som det første billede valgte vi eet, hvor han lige var kommet op af vandet efter en dykketur. Han stod der i sin tætsiddende våddragt eller tørdragt eller hvad det nu hedder, med håret strittende ud til alle sider – men han havde en harpun i den ene hånd og en fisk strakt sejrrigt op i luften i den anden hånd. – Dér har vi vores forsidebillede sagde jeg. Mandens mere bløde sider skildrede vi på de efterfølgende billeder – velvidende at beskueren skulle indfanges allerede på det første billede og på under eet sekund. Derfor valgte vi jægeren, urmanden.

Så manglede vi bare en tekst. Jeg havde heldigvis een på lager. Havde for år tilbage set en plakat for et nyt stykke musik – en single – og tænkte, at teksten NY SINGLE UDE NU også kunne tolkes som andet end netop et stykke musik.

Resultatet blev, at vi satte teksten NY SINGLE UDE NU ind oven i billedet med harpunen. 20 minutter senere havde han en kaffe-aftale. Umage gi’r mage.

Se også

Knalde eller kaffe? Rapport fra Datingfronten

NY SINGLE UDE NU: TV-2 FRYS