“Har De andre anbefalinger end Deres mors?”

Een ting er, at man selv synes, man er dygtig. Noget andet er hvad andre siger. Her er et udpluk af anbefalinger fra arbejdsgivere og kolleger – jeg henviser gerne til personlige referencer.

“Kristians store styrke er hans faglige bredde, og med kompetencer indenfor økonomi, finans, jura, journalistik, markedsføring, IT og web vil han være en ubetinget gevinst for enhver virksomhed. Kristian udviser stort engagement og fleksibilitet såvel fagligt som tidsmæssigt, idet han altid er her når kunderne og opgaverne er her. På det personlige plan er Kristian en slider, som går til opgaven med stor iver. Han arbejder analytisk, kreativt, selvstændigt og med stor akkuratesse. Som person er han holdspiller, meget omgængelig og en god kollega, som altid giver en hånd med. Kristian har en ligefrem og ærlig stil, der ikke alene gør ham til en afholdt kollega og sparringspartner, men også en af vores kunder værdsat fagkompetence. Hans kommunikationsform er direkte og sagligt velfunderet, hvilket betyder, at en samtale eller et møde med Kristian altid er interessant. Jeg giver Kristian mine allerbedste anbefalinger og uddyber gerne ovenstående.”

Citat fra udtalelse, Crescendo
“Kristian er vanvittig dygtig til sit arbejde og professionel til fingerspidserne. Ydermere er han en afholdt kollega, som altid kan bidrage med interessante samtaleemner. Jeg kan på det varmeste anbefale Kristian.”
Lykke Gamby, Crescendo

“Du har som få forstået og committed dig til budskabet – på mange måder været ”firmaets mand”, specielt når vi taler værdier. Vi har vist begge en svaghed for kommunikation, og det har altid været en fornøjelse at diskutere alskens former for kommunikation, politik og historie med dig. Her har du også lært mig noget – og tak for det.”

Citat fra udtalelse, Formuepleje

“Jeg har haft fornøjelsen af at være kollega til Kristian gennem de sidste 2 år. Kristian har gennem denne periode arbejdet med en bred vifte af opgaver i virksomheden. Alle de opgaver Kristian påtager sig bliver løst yderst professionelt og gennemført. Tilgangen til opgaverne er både analyserende og innovative, nye vinkler findes gerne så der hele vejen igennem arbejdes proaktivt mod et mere effektivt forløb. Ingen opgave er for lille til Kristian og han giver gerne et nap med hos en kollega hvis det er nødvendigt. Kristian er af natur flittig, omhyggelig og struktureret i hans tilgang til opgaver. Som person er Kristian en meget vellidt kollega, han rummer altid godt humør og humor, et glimt i øjet følger også med på hans vej. Kristian bidrager til enhver tid positivt til et godt arbejdsmiljø i virksomheden og har altid et smil på læben. Som kollega eller ven går man ikke forgæves hos ham. Jeg kan kun give Kristian de bedste anbefalinger på hans videre vej.”

Charlotte Møller Bysted, Crescendo
“Kristian mestrer såvel detaljen som overblikket og har vist sit værd som både ideskaber og som dén, der formår at bringe opgaven / projektet helt i mål. Uanset om kommunikationsplatformen er et skrevet medie; www eller live-optræden, er Kristian en stærk sparringspartner, som jeg har haft utroligt stor glæde af at arbejde sammen med og finde inspiration hos. Kreativitet kombineret med ildhu og arbejdsomhed er nogle af de nøgleord, der kendetegner Kristian.”
Helle Snedker, Formuepleje
“Kristian har i ansættelsesperioden været meget pligtopfyldende og udført forefaldende arbejde til vor fulde tilfredshed. Kristian er altid glad og smilende og meget udadvendt og kundevenlig. Kristian forlod efter eget ønske Tæppegården, og vi benytter lejligheden til at takke for godt samarbejde.”
Citat fra udtalelse, Tæppegården

“Kristian formår i enestående grad at kombinere høj faglig viden om finansielle produkter med en meget praktisk, kreativ tilgang til markedsføringen af disse. Han kaster sig uden tøven ud i løsningen af mangeartede opgaver, er en fantastisk fleksibel slider på de indre linjer og et enormt aktiv for en organisation, som fordrer højt engagement, samarbejde og tværfaglighed. Kristian er en meget pligtopfyldende medarbejder, som arbejder målrettet og systematisk med alle opgaver, som som sætter – og når – høje professionelle mål undervejs. Han er god til at arbejde selvstændigt og har vist, at han magter at strukturere, planlægge og udføre store projekter på egen hånd og i samarbejde med andre. Kristian er et alsidigt menneske med mange interesser og med en meget stor almen viden. Han har et jovialt og imødekommende væsen krydret med en vestjysk beskedenhed, som gør ham behagelig at omgås. Han har således nydt stor respekt blandt sine kolleger i afdelingen.”

Citat fra udtalelse, Danske Andelskassers Bank

"Your brand is what other people say about you when you’re not in the room"

Jeff Bezos, Amazon